ראייה כפולה בעקבות לחץ

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/09/2022 | 22:07 | מאת: דן

שלום רב אני חוזר ארצה רק אחרי החגים ורוצה לשאול : כל שבוע שעבר היינו בלחץ ומתח רב . ביום הרביעי היה לי בערב כאב ברקה .שנעלם למחרת וכאב במצח והשיא בסוף השבוע . שבשבת לקראת בוקר שעדיין חשוך !! ראיתי כפול . ושהדלקתי האור תוך דקות כבר ראיתי רגיל וקח בשלושה הימים האחרונים .רואה סה"כ די רגיל ביום קצת מוזר שמזיז מבט . האם לחץ עיני ,שאין לי כמה שבודק , שאולי עלה ??שלא מדדתי שנה (היה 18-19) יכול לגרום לכך ? 2) או הסטרס ? 3) האם דחוף לחזור ?אין כאן אפשרות טיפול 4 )למה באור רואה רגיל? ומ ה קרה לדעתך? תודה

כפל ראיה חדש ו/או טשטוש ראיה דורש בדיקה דחופה ולכן המלצתי היא לפנות בהקדם האפשרי לבדיקת רופא עיניים. בברכת חג שמח,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים