תופעות לוואי של טיפות רלסטט האם לגשת לרופא עיניים חזרה לבירור

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/09/2022 | 18:43 | מאת: גולדי

שלום וברכה צהריים טובים אני בת 29 רופא עיניים נתן לי לפני חודש טיפות רלסטט בגלל אלרגיה בעיניים אני רוצה לציין שאני גם עם יובש קשה בעיקר בעין שמאל בגלל בעיה בעפעף העליון אחרי שקראתי את העלון של הטיפות ראיתי שיכול לעשות בעיה של עכירות בקרנית אני סובלת מי קרטקונוס האם אם לוקחים את הטיפות יום יומי יכול להופיע בעיה של עכירות בקרנית?? תודה רבה

מציע להתייעץ עם הרופא שרשם את הטיפול עבורך

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים