נימים דקים בעין ימין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

10/07/2022 | 13:22 | מאת: יוכבד

שלום לדר יצאו לי נימים דקים אדומים בלובן של עין ימין רופאת העיניים נתנה לי לוטמקס טיפות לשבועיים הטיפות לא עוזרות כבר שמתי 3 ימים 3 פעמים ביום האם בכל זאת להמשיך? בעין שמאל אין נימים גם לשים ? הטיפות מיבשות לי מאוד את האף הגרון והפה שגם ככה יבשים מאוד מאוד וגם שתי העיניים יבשות מאוד קבלתי טיפות עיניים ליובש בשם סיסטיין אולטרה עושה לי לא טוב גם כן זה עם חומר משמר גם מפריע כשמטפטפת איך עלי לנהוג ?זאת לא דלקת הרופאה חושבת אלרגיה לזה צריך משחת סטירואיד? תודה

שלום רב, ממליץ להבדק על ידי רופא עיניים שיוכל לאבחן ולהציע טיפול לבעיה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים