מה אומרות לי העיניים?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/06/2022 | 23:39 | מאת: דן

שלום רב לפני שנתיים הגעתי לרופא עקב הרגשה שמדי פעם כאילו נכנס ריס לעין . הרופא מיד אמר בהסתכלות שטחית = יש דלקת עם הפרשות =שאקח טיפות אופלוקס עד שלא אראה הפרשה . לאחר 35 יום אמר להפסיק כי ההפרשה "שקופה ".ולא צהבהבה כמו בהתחלה . ולשטוף עם מים להורדה .וזה תקין . אחרי שנה הלכתי לרופא נוסף שאמר לחמם באידוי ולנקות את הלכלוך סביב , גם מים , וגם קצף מיוחד עם עץ התה . לאחר שהתלוננתי שוב הציע לשים טיפות "נגד "יובש . לא שמתי כי דווקא מאז ששוטף ומנקה המצב השתפר !!! וגם לא סובל יותר מיובש אולי בגלל השטיפות 2,3 פעם ביום או 1)*שאולי ההפרשה הזאת היא " מסיכה" את העיניים ולכן לא מרגיש יובש . וההפרשה קטנה יותר אבל ממשיכה בוקר וערב - זעירה . 2)ושאלה נוספת =לבחור בן 75 , העיניים משדרות משהו לא תקין ?בעיה?ללכת למומחה לפני העין? יש טעם ? או כך זה טבעי ? תודה

ממליץ לפנות לבדיקת מומחה ברפאות עיניים, על פניו לא נשמע שמדובר במצב חמור אך כדאי לטפל בבעיה בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים