עניים יבשות.........

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

04/06/2022 | 20:32 | מאת: מריאנו

ביום חמישי היתי אצל רופאה עניים כאבים, גירוי , מיצמוצים, אמרה שלא רואה כלום שלחה אותי למיון היתי במיון אסף הרופא הרופא אמר שיש לי יובש רציני בשני עניים , בימין עם צלקות ואבנים ניקה במקום ונתן לי בעין ימין fml + טיפות יובש, בעין שמאל רק טיפות יובש, הימין שיפור משמעתי , שמאל כמעט ללא שיפור מה לעשות ? למה לא נתן ליגם טיפול fml גם בעין שמאל.

הטיפול בסטרואידים דורש בדיקה, מציע להבדק עי רופא.ת עיניים ולפעול עפ הנחייתם

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים