שינויים אטרופיים ברשתית עין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

23/05/2022 | 11:06 | מאת: גולדי

שלום וברכה בוקר טוב אני בת 29.5 אתמול הייתי אצל רופא עיניים קרנית כש אמרתי לו שהוא יעשה לי הרחבת אישונים הרופא שם לי הרחבת אישונים ותוך כדי הוא הסתכל במצב הוא שאל אותי אם עשו לי שנה שעברה לייזר לרשתית ואמר לי שהוא לא רואה היפרדות או קרע קטן במקום רק שינויים אטרופיים בהיקף אני רוצה לציין שיש לי קוצר ראיה גבוה וביום שישי היו לי פלוטר ענק מול העין ואני לא ידעתי אם ללכת למיון עיניים כי זה היה ממש סמוך לשבת יש לי כבר תור לרופאת עיניים רשתית שבוע הבא ביום ראשון האם בכזה מצב אני יכולה לבטל תורים או ללכת בכל אופן אתמול גם היה לי הבזקי אור בלילה והלכתי לישון האם יש הצדקה לבטל תורים כשהמצב לא מבשר בשורות ??? אני רוצה לציין שאני גרה לבד בדירה והייתי פגית כשהייתי קטנה ויש לי קוצר ראיה גבוה כבר כמה שנים עם משקפיים לא מתאימים בכל אופן אני מחכה לתור לרופאת רשתית כי אני יודעת שאין לי כרגע מה לחפש בקופת חולים האם יש הצדקה בכזה מצב לבטל תורים כשחלק מי הם אני מחכה כבר בזמן ארוך??? תודה רבה יש לי גם קרטקונוס ואתמול בלילה קמתי מי השינה עם קשקשים בעין בגלל טיפות ליובש שנתנו לי האם יש פתרון לטיפול בלי טיפות ??? אני כבר ככה שנה ללא טיפול אמיתי תודה רבה על המענה...

שלום רב, ממליץ להיות תחת מעקב רופא עיניים בקופת חולים. הוא יוכל להפנות אותך להמשך טיפול. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים