לייזר יאג קפסולוטומי נוסף באותה עין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/04/2022 | 08:38 | מאת: משה

האם ניתן לבצע לייזר יאג יותר מפעם אחת (באותה עין, שיש בה נמ"ג), כדי להוסיף לשפר את הראייה, לאחר שהטיפול הראשון שבוצע לא שיפר את הראייה בעין הנ"ל במידה מספקת?

הטיפול בלייזר מיועד לנקות את העדשה המושתלת לאחר ניתוח קטרקט. במידה וקיים חומר שניתן לנקות אפשר לבצע פעולת לייזר לניקוי העדשה.

03/05/2022 | 13:33 | מאת: משה

בתשובתך לא ברור האם ניתן, או לא ניתן, לבצע לייזר יאג פעם שנייה (בנסיבות מסוימות, כאלה או אחרות). אודה על הבהרתך. בברכה, משה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים