הופעת כתמים עפים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/04/2022 | 15:12 | מאת: שרה

שלום .ניגשתי לרופא בגלל כתמים לבנים מופיעים מחוץ לעין שמאל בעיקר בשעות הערב. בבדיקה הרופא מצא חור ברשתית ושלח אותי למיון.שם מצאו כי החור הא ישן ובכל זאת בדקו לי את עין שמאל לעומק .עדיין יש לי את הכתמים הלבנים שמופיעים פתאום בחוץ לעין שמאל גם בערב וגם ביום.האם אותו חור ברשתית שהינו ישן יכול לגרום לכתמים אלה.תודה

שלום רב, מציע לפנות לבדיקת רופא עיניים מומחה, במידה והכתמים הלבנים ממשיכים כדאי להרחיב בירור.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים