אוביאיטיס בשתי עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/04/2022 | 15:18 | מאת: ניקול

שלום ד"ר נכבד אני במעקב מרפאת עיניים אובאיטיס בסורוקה. כמעט 3 שבועות מטפטפת סטררודקס ואטרוספן להרחבת אישונים. תחילה 8 טיפות סטרודקס ו 4 אטרוספן בעין שמאל (בגלל אובאיטיס אמצעי) בנתיים גם עין ימין נדבקה אובאיטיס קדמי הורידו את המינון גם בעין שמאל וימין 4 טיפות סטרודקס ליום ופעם אטרוספן בלילה לפני שינה. לאחר כל הטיפול הזה כמעט 3 שבועות עדיין הראיה שלי מטושטשת וזה מדאיג אותי מאוד. שאלתי היא האם הטשטוש מהטיפות הסטרטדקס וטיפות הרחבת האישון? או שהנזק בעין בלתי הפיך, האם זה יכול להשתפר ? אני ממש בחרדה ומצוקה גדולה. תודה על מענה

ניקול שלום, ללא בדיקה מקיפה קשה לומר האם הירידה בראיה אותה את מרגישה מקורה בטיפות שעשויות לגרום לטישטוש מסוייים או במחלה הבסיסית ממנה את סובלת. מציע להתייעץ עם מרפאת האובאיטיס שיוכלו לכוון אותך בנוגע לפרוגנוזה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים