עניים אדומות באופן כרוני

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

03/04/2022 | 19:54 | מאת: גלית ס

שלום, אני בת 50, בראיה באופן כללי, ללא היסטורית מחלות או ניתוחים בעניים. מזה שנים אני סובלת מיובש ואדמומיות כרונית בעניים. לאחרונה האדמומיות התגברה. פניתי לרופא עניים והוא אמר לי שהאדמומיות נובעת מאלרגיה ואם אני מעוניינת שהיא תחלוף עלי לקחת fluorometholone שלוש פעמים ביום למשך 14 ימים ו- panatol שלוש פעמים ביום לכל החיים. לפני שאני מתחייבת לקחת את התרופה panatol לכל החיים, אשמח לדעת מהי המשמעות הבריאותית ומהי דעתך בנושא. תודה רבה

היי גלית הטיפול שקיבלת מכוון עבור אלרגיה כרונית ועוזר מאוד במצבים אלה. ניתן ליטול את הפטנול גם לתקופות של חודשי עונות מעבר וכו' במידה והאלרגיה עונתית. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים