עין ימין אדומה ושורפת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/03/2022 | 18:00 | מאת: יהודית

היי אני בת 23.5 לפני חודשיים שמתי לב שעין ימין אדומה מעט יותר מהרגיל, בעיקר מתחת לעפעפיים יש ימים שאני ממש מתעוררת עם אודם רציני, תחושה ששורף, עין קטנה והפרשות ויש ימים שרק אדום (זה יכול לקרות גם בעין שמאל אבל יותר בימין) בנוסף במהלך היום אני מרגישה לפעמים עייפות בראיה, שוב ביחוד בימין (נורא רוצה לעצום את העיניים) הייתי אצל רופא עיניים שבדק עם הרחבת אישונים ואמר שהכל בסדר, בנוסף כשזה החמיר פניתי שוב, ושוב ציין שהכל בסדר ושזו אלרגיה אבל כעת זה כבר חודשיים ... מה אני יכולה לעשות ? כמובן מרגישה מצחיק לפנות לבדיקה נוספת אבל אני קצת חוששת האם זה נשמע כמו משהו שצריך לדאוג בגללו ?

23/03/2022 | 19:47 | מאת: יהודית

שלום ד"ר גבאי בהמשך לשאלתי אשמח לתשובה מהירה זה ממש מלחיץ אותי מה זה האודם הזה שאינו עובר בנוסף אני הרבה פעמים מרגישה שיש לי כמו גוף זר בעין או שהעפעף העליון נפול מה זה יכול להיות ? האם מסוכן ?

ממליץ להתייעץ עם רופא עיניים מומחה שיאבחן את הבעיה באופן מדוייק

באופן כללי לא נשמע שיש סיבה לדאגה אך במידה ועדיין אי נוחות ואין הקלה עם הטיפול שקיבלת שווה לפנות לבדיקה חוזרת

24/03/2022 | 23:18 | מאת: יהודית

תודה רבה רבה :)

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים