טיפות עיניים לומיגן

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/03/2022 | 20:11 | מאת: שלומית

שלום לד"ר גבאי, קיבלתי טיפול לגלאוקומה בטיפות לומיגן מאחר וניסיתי הרבה סוגי טיפות והלחץ לא יציב ,למרבה הצער לא ניתן להשיג לומיגן ומציעים חלופה שלה בשם בימטופרוסט האם היא זהה ללומיגן ןאיזה תופעות לואי יש לטיפות האלה? תודה רבה שלומית

מדובר בתרופה גנרית המכיל חומר זהה. תופעות לוואי מפורטות רשומות על העלון לצרכן אך עיקרי תופעות הלוואי כוללים שינויי פיגמנט סביב העין, הארכת ריסים ותופעות לוואי מקומיות הכוללות אודם ואי נוחות

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים