כתם בעין כמו תולעת שחורה או השתקפות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

16/01/2022 | 01:07 | מאת: עדנה

במהלך השבוע האחרון פתאום התחלתי לראות כתם כמו תולעת שחורה או השתקפות שהולכת איתי בעין, בעיקר בולט בזמן קריאת ספר . לפני כמה חודשים אובחנתי גם כהתחלת קאטראט והחלטתי לחכות עם זה כי כרגע זה לא הפריע לי האם יש טיפול בכתם הזה כי זה ממש מוציא אותי מדעתי ומפריע לי ?. והאם ניתוח קטארט יכול לעזור להעלים את זה . תודה רבה

עדנה שלום, ממליץ קודם לאבחן מה מקור ההפרעה בכדי להתאים טיפול. ישנם מספר גורמים העשויים להיות המקור לבעיה. ממליץ לקבוע תור לבדיקה אצל מומחה ברפואת עיניים. במידה ומופיעים הבזקי אור מסך שחור טשטוש ראיה לפנות לבדיקה דחופה במיון. רפואה שלמה

16/01/2022 | 08:36 | מאת: עדנה

הייתי אצל הרופא שאמר כמו שאתה אומר . אני רוצה לדעת אם יש טיפול ואם ניתוח קטרט יכול להעלים את זה תודה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים