ערב טוב האם יש מרפאה בבילינסן שיכול לקבלאותי עד השעה 2

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

04/10/2021 | 19:02 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני מטופלת בבית חולים איכילוב והרופא עיניים נתן לי טיפות סטרואידים fml להקלה על עין יבשה וגירוי בגלל דלקת בלחמית אלרגית הרופא אמר לי לחזור אליו בעוד חודשיים שזה בנובמבר ורציתי לשאול אם אני יכולה להגיע למרפאה לבדיקה כללית בעוד חודש בבילינסון עד השעה 2 בצהריים כי אני עובדת בבוקר בעבודה שאני צריכה לעבוד בה כי אני אחראית על האוכל במעון השיקומי של עמותה... אני רוצה לשאול אם אני יכולה לעשות תור לאחד הרופאים במרפאה כי אני צריכה לבדוק את הלחץ התוך עיני בגלל לקיחת סטוראידים תודה רבה אני רוצה

שלום רב, בדיקת לחץ יהיה פשוט יותר לבצע דרך רופא העיניים בקופת החולים. ניתן להבדק במרפאות העיניים בבלינסון במסגרת דחופה דרך מיון או באמצעות הפניה מרופא עיניים בקהילה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים