בן 84 עם בעיית ראייה חמורה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

22/09/2021 | 22:01 | מאת: Joseph

שלום רופא יקר סבי מאובחן עם מספר בעיות בעיניים: Aphakia/Glaucoma/Myopia/Macular Degeneration. עין ימין: Applanation 36 mm-hg Pseudophakia post.ch.iol קרנית שקופה איריטיס אין רשתית צמודה שינויים מיופיים יבשים במאקולה דבקה חיוורת עין שמאל: Applanation 32 mm-hg Pseudophakia post.ch.iol קרנית שקופה איריטיס אין רשתית צמודה שינויים מיופיים יבשים במאקולה דיסקה 0.3 אפשר לומר שכמעט ואינו רואה. האם יש דרך לשפר, ולו במעט את המצב ? הליך כירורגי /טכנולוגיה חדשנית או ...? תודה רבה

שלום רב, נראה שסבך סובל ממספר בעיות עיניים. קשה לומר מה הפוטנציאל לשיפור אצלו אך כדאי להתייעץ עם רופא מומחה. בכל מקרה הלחצים התוך עיניים שאת מתארת גבוהים יחסית ודורשים התייחסות. במידה ואין מענה או המצב מחמיר ניתן לפנות לבדיקה גם באמצעות מוקדי החירום בקופות או המיון.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים