בדיקת שדה ראיה.

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/09/2021 | 20:42 | מאת: יפית

שלום רציתי לדעת למה הרופא שלח אותי לעשות שוב בדיקה בעוד חודשים להלן התוצאות: עין ימין : fixation monitor: blind spot Fixation target: Central Fixation losses: 4/15xx False pos errors: 0% False neg errors: 14% GHT: outside normal limits VFI: 96% עין שמאל: fixation monitor:blind spot Fixation target: Central Fixation losses: 0/15 False pos errors: 8% False neg: 11% GHT: outside normal limits VFI: 92% מה זה אומר הfixation losesa מציינת שאני עושה את זה בגלל מיקרואדנומה תודה רבה.

Fixation loss מדובר בארועים בהם העין שלך יצאה מפוקוס על המטרה. ייתכן ונשלחת לבדיקה חוזרת בשל ממצא שלא היה בבדיקה קודמת , ממליץ לשוחח עם הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים