אחרי טיפול באופלוקס

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

02/09/2021 | 20:38 | מאת: דן

שלום רב אחרי לקיחת טיפות אופלוקס במשך 35 יום (בגלל דלקת עם הפרשות ) לפי המלצה פסקנית של הרופא . לקראת הסוף , העיניים התחילו לצרוב גמרתי הטיפול לפני 4 ימים . והעיניים עדיין צורבות לי ומציקות מאד=* .האם גרמו לנזק בלתי הפיך??? גרמו ליובש ??. הרופא לא מקבל עד אחרי החגים .. יעבור מעצמו???עד מתי ?ואם לא ? יש בכלל טיפול לזה? (לא מתכוון לטיפות להרגעה ) תודה קומפרסים חמימים יעזרו?

לא צפוי נזק משימוש באופלוקס אך במידה והכאב ממשיך כדאי להבדק לאבחן במה מדובר

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים