ירידה בראיה אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

26/08/2021 | 16:03 | מאת: שלום

שלום רב לפני 4 ימים אבחנו לי קרע ברשתית בעין ימין ובעין שמאל חור אטרופי .לפני 3 ימים עברתי לייזר לעין ימין בוצעה הקפה חלקית של הקרע בעין ימין ולפני יומיים בוצעה הגבלת החור בעין שמאל בלייזר . כעת יש לי ירידה בראיה בעין ימין אני לא רואה טוב ובעין שמאל אני רואה פחות טוב לקרוב . השאלה שלי האם זה טבעי אחרי טיפול או שזה לא נורמלי וצריך לפנות לבדיקת רופא תודה רבה

שלום רב, ירידה בראיה לאחר טיפול בלייזר מצריכה בדיקה. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים