תמונה של נימים במצמוץ

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/08/2021 | 18:21 | מאת: אור

שלום, הקדמה: בהריון שליש שני לאחרונה עליתי בשבוע אחד 3-4 קילו ויש הצטברות נוזלים ברגלים, בטן נפוחה ופנים. לאחר ארוחה הבטן גם כן מתנפחת מהר. נכנסתי אחרי הארוחה שהבטן התנפחה למקלחת זריזה והרגשתי לא טוב, נשכבתי, מסייע לי לשכב רק על צד שמאל, צד ימין מחמיר. בין מצמוץ למצמוץ בעין קרה משהו מוזר, ראיתי כאילו את הנימים של העין, רק בעין אחת, ממש כמו תמונה של הרבה נימים בשחור לבן. בדקתי לחץ דם בשכיבה היה 80/39 בישיבה 105/54 האם התופעה הזו בעין אני צריכה לבדוק אותה זה היה ממש מוזר תודה

שלום רב, קשה לומר על פי התאור שלך. במידה ואינך מרגישה טוב ממליץ לפנות לבדיקה בהקדם. מציע להתייעץ עם רופא הנשים שלך.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים