אישון ימין מתרחב

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/08/2021 | 14:30 | מאת: קרין

מזה כ8 חודשים התחיל לי תופעות שאני מרגישה לחץ קצת בעין וטשטוש קטן בראייה וכשאני הולכת למראה אני רואה שאישון ימין טיפה יותר רחב משמאל .. זה נמשך כמה שניות וחוזר למצב הרגיל. זה לא חוזר על עצמו כל יום אבל יש חודשים שאין לי את זה בכלל ויש חודשים שזה שוב חוזר ואפילו יכול להיות כל יום.. חשוב לציין שאני במעקב עשיתי סיטי ראש ,בדיקת שדה ראייה , בדיקת לחץ תוך עיניי , והתייעצות עם נירולוג. כל הבדיקות לטענתם יצאו תקינות

תוכלי לפנות לבדיקה של נוירואופטלמולוג שיבדוק את הנושא לעומק.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים