אישון קטן ועפעף נפול אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/08/2021 | 15:27 | מאת: שרונה

שלום דוקטור, חברה עברה אתמול 18/8) ניתוח קטראקט. אתמול היומלה כאבים חזקים, היום יותר טוב. אבל היא שמה לב שהעפעף שלה נפול (מכסה חצי עין) והאישון מצומצם בגודל סיכה, גם בחושך. כשהיא שאלה את הרופא היום בתור לאחר הניתוח הוא ביטל את שאלתה בזלזול וענה שזה יסתדר תוך יום יומיים ושהסיבה היא הכאבים הכרונים שהיא סובלת מהם בשיגרה (פיברומיאלגיה ומיגרנות)... מה הקשר בין כאב כרוני לגודל האישון? האם עפעף נפול יחד עם אישון קטן לא מרמז על בעיה נוירולוגית? לחכות יום יומיים או לגשת לבדיקת נוירואופטלמולוג...? מה דעתך? תודה רבה, חברה דואגת

שלום רב, שינוי במנח העפעף מיד לאחר ניתוח קטרקט עשוי להיות קשור לניתוח עצמו לחומרי ההרדמה או למרחיב העפעף. במידה והמצב לא משתפר מציע לפנות לבדיקה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים