טיפול לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/07/2021 | 12:48 | מאת: סופיה

שלום לד"ר גבאי, יש לי גלאוקומה וקיבלתי את רוב הטיפות ,למעשה מיציתי את הטיפול התרופתי, כעת עם לחץ 21,קיבלתי טיפות יופידין,0.5% רציתי לשאול ,אם כטיפול לאורך זמן יכולים הטיפות האלו להזיק? כשחיפשתי לדעת קצת יותר על התרופה אין עליה הרבה מידע,האם זו תרופה מזיקה ולא מרבים להשתמש בה,? רוב תודות סופיה

זו תרופה שבאמת נמצאת פחות בשימוש אך ישנם מטופלים שמקבלים אותה עם תוצאות טובות. כמו בכל תרופה קיימות תופעות לוואי אפשריות לדוגמא צריבה מקומית, אודם , יובש בפה ובאף, כאבי בטן. ישנה רשימה מלאה של תופעות אפשריות בעלון המצורף לתרופה אך התופעות הנפוצות הן בעיקר צריבה מקומית ואודם מציע להתיעץ עם הרופא המטפל לעיתים כשהלחצים אינם מאוזנים אפשר לשקול טיפול ניתוחי. בהצלחה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים