ירידת ראייה ואיך למנוע עיוורון

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

31/07/2021 | 10:16 | מאת: ברוך

שלום אני בן 46. מגיל 4 התחלתי להרכיב משקפיים: עדשה שמאלית +4 ועדשה ימנית +3. כעת אני מרכיב משקפיים +6 לקריאה, אבל כבר קשה לקרוא איתם וצריך יותר גבוה. בשיגרה שחוץ מקריאה אני מרכיב משקפיים +5. אבחנה אחרונה- פרסביופיה. האם יש אפשרות לעצור ירידת הראייה ולמנוע עיוורון מוחלט?

במידה ומדובר בשינוי במספר המשקפיים אין צורך בטיפול נוסף. אם אתה מרגיש שישנה ירידה בראייה מעבר לשימוש במשקפי ראיה ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים שיעריך האם קיים גורם נוסף שעשוי להיות הבעיה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים