השתלת רישתית לאחר היפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

26/07/2021 | 15:42 | מאת: azury

אני לאחר מספר ניתוחים של היפרדות רישתית בשתי העיניים, עקב תיסמונת גנטית מולדת. כרגע יש לי רק עין אחת רואה, בשדה ראיה מצומצם. רציתי לדעת, האם יש טיפול בתאי גזע או טיפול של השתלת רישתית שעשוי להתאים לי (גם בקבוצת מחקר). תודה

שלום רב, מכיוון שמדובר בשאלה מורכבת שתלויה במחלתך הבסיסית, בכדי לתת לך תשובה מתאימה יש צורך בבדיקה מקיפה. במידה ותרצה תוכל לפנות למרפאות הרשתית במרכז רפואי רבין לבדיקה וייעוץ מתאים. בהצלחה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים