התקדמות של קטרקט משמעותית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

25/07/2021 | 12:32 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר לפני שנתיים אמרו לי שאני אצטרך לעבור בקרוב ניתוח קטרקט הרופא עיניים שראה אותי באותו יום אמר לי שמודבר על קרטקט מולד קראתי בשבת על הסיכונים שיכול לקרות מי התקדמות של קטרקט מולד עד קטרקט בשל שמאוד קשה לנתח.. הסימפטומים שלי היא: דיהוי צבעים מי המחשב מי קרוב מי צבע שחור לסגול כשאני יורדת מדרגות זה גם מאוד קשה לי ואני לא רוצה שיקרה לי עד כדי כך דברים מאוד גדולים עד כדי כך קטרקט מתקדם האם יש פתרון תודה רבה

במידה ומדובר בקטרקט כגורם לבעיות שאת מדברת הפתרון היחיד הוא ניתוח בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים