טשטוש ראיה לעיתים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

05/07/2021 | 19:54 | מאת: אנונימית

שלום בת 22 יש לי לאחורנה טשטוש ראיה אבל לא כל היום הרבה פעמים אחרי שאני לומדת הרבה ולפעמים גם סתם כך פתאום רואה לרחוק יותר מטושטש יש לי במשקפיים סביבות מידה 3,3.5 שרק מלפני 3 שנים התחילה, והמידה עדיין עולה כל שנה בערך מידה, כי כפי שצינתי אני לומדת וכניראה מתאמצת בנוסף יש לי פרולקטין גבהה ואני מחכה ל MRI האם המצב של טשטוש קשור ללימודים ושכיח? האם יש אפשרות לעצור עלייה במידה במשקפיים?

שלום רב, מדובר בשאלה מורכבת הקשורה למצב העין שלך, העצה הטובה ביותר שאוכל לתת היא ללכת להבדק על ידי רופא עיניים שיראה האם מדובר בבעיה שכיחה כמו יובש שיכול להוביל לטשטוש קל לאחר עבודה ממושכת או בבעיה אחרת הדורשת בירור מעמיק יותר. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים