בעיה במבנה ארובת העין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

02/06/2021 | 18:25 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני סובלת מי בעיה של קוצר ראיה גבוה מאוד נראה לי שאפילו כבר פיתחתי עוד כמה חרחורים ברשתית בעין ימין אני כבר סובלת מי אז שהייתי בחורה צעירה בת 14.5 מי אז כבר לא טפלו את העין ימין העין נראיתי לא טוב ומאוד קטן גם מי העפעף נראית עם עיוות וגם העין עצמה נראית יותר קטן מי השניה מי מה יכול לקרות בעיה של הפתחות לקויה בעין ומה אפשר לעשות לזה היום כדי שזה לא יקרה עוד כמה דברים בדרך תודה רבה על התשובות

שלום רב, במידה ומדובר בממצא התפתחותי אין לך שום דבר שאת יכולה לעשות שישנה או ישפיע עליו. לגבי תיקון אפשר יהיה לשקול ניתוח פלסטי מבחינת הנראות של העין במידת הצורך בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים