אני עם בעיה קטרקט מה אומר ממצא הבדיקה של הרופא עינים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

19/05/2021 | 12:39 | מאת: לוברבום

בבדיקה גופנית עיניים: עין שמאל לחמית שקטהללא ממצא בהיפוך העפעף קרנית שקופה ללא ממצא או צביעה למעט spks ל"ק עו"צ אישון ע"מ חופשי ללא apd עדשות ns קל מה זה אומר המילה עדשות Ns קל עין ימין דיסקות גבול חד חיוורון, 0.7/0.4 מקולות שמורות רשתית צמודה שינויים ניוונים בהקיף האם אפשר להסביר לי מה זה אומר יש לי תור לרופא עיניים רשתית לעוד כמה חודשים האם מותר לי ככה לחכות בבית כשהעין ימין לא טוב תודה רבה יום טוב

שלום רב, משמעות הדבר היא שיש לך קטרקט קל מסוג נוקלארי (קיצור NS = Nuclear Sclerosis). לא מדובר בממצא הדורש טיפול דחוף.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים