בעיה של הצילינדר בעיניים של המכשיר באופטיקה נוטה לעלות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

12/05/2021 | 01:36 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב הייתי לפני יומיים אצל אופטומטריטס שאמר לי שהוא רואה במכשיר שמודדים את המשקפיים שהוא רואה שהצילינדר נוטה להשתנות במשקפיים כתוצאה מי מספר לא נכון האם זה נכון שהזווית של הצילינדר בעת הבדיקה במשקפיים יכול להשתנות בגלל התאמה לא נכונה של המסר תודה רבה

18/05/2021 | 08:03 | מאת:

התאמה של המספר במשקפיים והצילינדר הם פעולה מורכבת שקשורה לעבודת האופטומטריסט. ייתכן ואפשרי ששני אופטומטריסטים יתאימו לך מספרים קצת שונים ולכן יש להתנסות במשקפי הראיה ולמצא את הפתרון הטוב ביותר עבורך.