בדיקת עובי הקרנית המרכזית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

15/04/2021 | 21:55 | מאת: לוברבום

שלום וברכה ערב טוב כבר לפני שנתיים אמרו לי לעשות בירור בעיה התחלת גלאוקומה בגלל קוצר ראיה גבוה וחורים ברשתית מפגות הרופא לגלאוקומה עשה לי אז בדיקת עובי הקרנית עם מכשיר הora שמודד את הלחץ תוך עיני באוויר אז הוא רשם שבכהז גיל לא חייב להיות זה והורידו לי את הטופס לרופא עיניים מומחה קרנית האם עדיף לי לעשות עכשיו עוד פעם בדיקה לעובי הקרנית לבדוק באמת אם הקרנית בסדר בגלל קרנית דקה שאני יודעת שיכול לגרום לגלאוקומה תודה רבה ושבת שתום..

במהלך הבדיקה אצל רופא הקרנית מבוצע בדרך כלל מיפוי קרנית שם ניתן למדוד עובי קרנית מרכזי. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים