אני רוצה לדעת משהו בקשר לעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

30/03/2021 | 17:45 | מאת: לוברבום

הבנתי כמובן שאני נמצאת במעקב טוב החלטתי להישאר בבילינסון לכל המעקבים וכדו' אני לא רוצה ללכת לבית חולים אחר כי אומרים באמת שהוא בית חולים הכי טוב בארץ והם הכי משקיעים בטיפולים של החולים. כבר מי אז שהייתי בחורה צעירה יש לי בעיה של קוצר ראיה גבוה שהיה בעיה לעשות אז ניתוחים וכדו' שנה שעברה נגנב אצלי שאלה במח אולי יראו את הארובת העין כשיעשו לי צילום פנורמי לשיניים שאלתי רופאי שיניים אם זה נכון ולא ידעו מה לענות לי (זאת אומרת אם ישלחו אותי לרופא פלסטיקה של העין אם יהיה בעיה בסוף לא שלחו אותי עדיין) כרגע אני במעקב במרפאת קרנית ואני מקווה שישלחו אותי מיד כשיהיה צורך. על השאלה שלי השני לא ענו לי... היום ידוע שיש בעיה בעיניים לנשים שהם אחרי לידה האם אפשר להסביר לי מי מה זה נובע נשים שאף פעם לא היה להם צורך במשקפיים תודה רבה

לעיתים במהלך הריון יש שינוי במבנה העדשה מה שגורם לשינוי המספר במשקפיים (רפרקציה)… ייתכן שזו כוונתך, בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים