בעיה בעצב הראיה בעין ימין

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

29/03/2021 | 22:17 | מאת: לוברבום

בשל מראה חיוור של עצבי הראיה יותר מימין הופנתה לoct שהדגים הידקקות אמרו לי בבית חולים וולפסון שזה יכול להגיע מלבקנות (לא נראה לי בראש שיכול להגיע מי כזה דבר נראה לי יותר מי קוצר ראיה גבוה ולא מי לבקנות אני לא לבקנית ואצלינו במשפחה יש לבקנות מי גורם אחר אבל אני לא קשורה אני שחורה לגמרי אולי יכול להיות בעיה של חיוורון בשל בעיה של חסר בויטמינים ולא יותר) עין ימין עובי ממוצעת הידקקות מובהקת 70 הידקקות טמפורלית ואינפריורית שמאל עובי ממוצע הידקקות מובהקת 73 הידקקות סופריריות ואינפריוטמורלית האם כשקורה כזה דבר האם יש אפשרות לקחת לזה ויטמינים שזה יחלוף מה שכן אני מרגישה שיכול להיות קשור לקוצר ראיה גבוה האם קשור?? מטופלת עם טשטוש ראיה לרחוק ובבדיקה ממצאים של fovea plana ושל חיוורון דיסקות יותר מימין ללא פגיעה בתפקודים אפרנטים של עצבי הראיה בoct ישנה עדות להידקקות צריך לשמר בdd בין היתר את האפשרות שהדיסקות הקטנות יכולות לנבוע מאלבניזים (מה שאמרתי לכם בעבר שלא נראה לי בגלל שאני יותר שחורה בגוף ולא לבנה בכלל.... אבל הקוצר ראיה גבוה כן אצלינו גנטי) ב- PWA, התפתחות לקויה בעין אינה מוגבלת רק לרשתית אלא כרוכה גם ב- ONH. הפחתת ppRNFL עובי עולה בקנה אחד עם דיווחים קודמים על מספר מופחת של תאי גנגליון ב- PWA. השפה העבה יותר אפיון חריג 2015 מ רמאם). נפחים עשויים להיות תוצאה של התבגרות מלאה של ה- ONH אוקי נראה לי שהוא התכוון להגיד ככה שהתארכות העין לא חייב להיות בעיה רק ברשתית יכול להיות גם בעיות נלות אחרות כמו ארובת העין האם יש פתרון האם היה לכם כבר פעם כזה דבר בבית חולים שמטופל הגיע עם בעיה של קוצר ראיה גבוה שזה יכול להיות גם קשור לעין קן בגלל קוצר ראיה גבוה ומבנה הארובה כבר לפני שנתיים דוקטור אודי רייך אמר לי לגשת מיד לרופא אוקלופלסטיקה בגלל זה אבל לא עשיתי את זה האם יכול להיות קשור ואם כן מה עושים בכזה מצב תודה רבה

על פי התאור שלך נשמע שאת במעקב אצל טובי המומחים ברפואת עיניים - ממליץ להמשיך מעקב באופן סדיר והרופאים המטפלים יוכלו לכוון אותך בנוגע לבדיקות נוספות הדרושות לאבחון מצבך. במידה ואינך בטוחה תמיד ניתן לקבוע תור לחוות דעת נוספת אצל מומחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים