אני רוצה לדעת משהו 2 דברים שאני דוחה אותם לדעת

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

29/03/2021 | 01:16 | מאת: לוברבום

1 יש לי כבר מזמן קטרקט כבר מי גיל צעיר וכנראה שדחו את זה הרבה שנים כשהגעתי לרופאה רשתית בבילינסון אמרתי לה שאני לא רוצה לדחות ניתוח כי זה יכול להגיע לבעיה של בשלות בעדשת העין אני יודעת שבגלל קוצר ראיה גבוה מאוד קשה לחשב את העדשה התוך עינית ממה שקראתי בעבר האם נכון האם יש פתרון ואם כן איזה תודה רבה לאחרונה אני רואה הרבה נשים שהןצריכות משקפיים כמה חודשים אחרי לידה האם יכול להיות שזה התחלה של קרטוקנוס שזה יכול להתגבר עם השנים בלידות מה שאני יודעת זה שהקרנית עשוי מי סיבי קולגן שזה כמו סידן וכשהאישה בהריון העובר גונב מי הסידן ולכן צריך אחרי זה משקפיים האם זה נכון או שאני טועה תודה רבה

שלום רב, חישובי עדשה תוך עינית להשתלה בזמן ניתוח קטרקט מבוצעים במרפאות מומחים ומסתמכים על חישוב סטטיסטי. באופן כללי החישובים מאוד מדוייקים, אך ככל שהמספר גבוה וקיצוני יותר (מיופיה או היפרופיה) כך החישוב נעשה פחות מדוייק וצריך להיות מוכנים לכך שלאחר הניתוח יהיה צורך בתיקון השארית עם משקפי ראיה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים