לחץ תוך עיני גבולי ותחילת קטרקט

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

23/03/2021 | 07:34 | מאת: לחץ תוך עיני לתחילת קטארקט

שלום רב דר" היי י אצל רופא עיניים לבדיקה , והוא עשה לי גם בדיקת לחץ תוך עיני , ואמר שהלחץ גבולי וגם יש לי התחלה של קטארקט, ממש בהתחלה ברצוני לדעת מה ניתן לעשות , האם זה מסוכן? התוצאה של לחץ ב- שתי העיניים הוא 19 בנוסף , עשיתי בדיקה בחודש אוקטובר 2020,הכל היה תקין הלחץ היה 14 ולא הייתה שום התחלה של קטארקט.והבדיקה האחרונה הייתה במרץ 2021 האם יכול להשתנות בהפרש קצר?והאם יש משהו שניתן לעשות על מנת להוריד את הלחץ תוך עיני הרופא אמר שיחזור לביקורת בעוד 6 חודשים אודה לתשובתכם ברצוני לציין שאני בת 59, מרכיבה משקפיים ראייה למרחק. האם יש קשר?

שלום רב, לחץ תוך עיני צריך להמדד בהקשר של מדדים אחרים של בריאות העין ובהתאם הרופא המטפל שלך יכוון אותך מהו לחץ תקין עבורך או לחץ מוגבר. ממליץ להמשיך מעקב אצל רופא העיניים שלך או להתייעץ עם מומחה גלאוקומה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים