שעורה חוזרת בעין השנייה - מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

18/03/2021 | 09:25 | מאת: מיכל

יש לי כנראה נטייה לשעורה, היה בעין ימין לפני 3 חודשים וכעת בעין שמאל. רופא עיניים בדק אז ואמר שיש לי הפרשה שומנית שיכולה לגרום לזה, למה הוא מתכוון? זה קשור לצבע העיניים?( יש לי עיניים ירוקות). דבר שני, מה אפשר לעשות למניעה של שעורה בעתיד ודבר אחרון ברשותך, איך אפשר להקל על הכאבים מעבר למשחה אנטיביוטית שהוא נתן לי בפעם הקודמת?

מניעת שעורה קשורה פעמים רבות בהגיינה מקומית של העפעפיים וקומפרסים חמים/פושרים מקומיים. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים