עשיתי היום הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

15/03/2021 | 20:10 | מאת: גיל

שלום היום נבדקתי אצל אופומטריסט בסורוקה הוא עשה לי הרחבת אישונים שאלה , האם מותר לאופומטריסט לעשות הרחבת אישונים? ושתיים , עשיתי בעבר הרחבת אישונים אצל רופא עיניים , האופמטריסט שם לי פעמיים טיפות (טיפה בכל העין אמר לחכות רבע שעה ואז עוד פעם אמר לי לבוא ושם לי 2 בשמאל ואחת בימין ובדק לי תעין אחריי עשר דק) אני עד עכשיו רואה טשטוש מקרוב האם זה בגלל ששם לי יותר מדיי והאם זה מותר לשים כמות כזו? והאם זה מסוכן ?

15/03/2021 | 20:27 | מאת: גיל

הוא טען שככה הוא יכול לבדוק לי תמספר (כי התללונתי על המספר במשקפיים שהוא לא נכון )

שלום רב, ממליץ להתייעץ עם המרפאה בה נבדקת לגבי טיפול ההרחבה ששמו לך. טיפות ההרחבה יעילות זמן קצר בלבד (לרוב מספר שעות)

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים