לחץ בעיניים זה מסוכן ?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

15/03/2021 | 16:00 | מאת: רועי (22)

שלום אני סובל מלחץ בעפעפיים מגיל קטן בזמן האחרון זה החמיר הכאב. השאלה לי האם לחץ זה דבר מסוכן ? האם זה יכול לגרום לירידה בראייה או פגיעה בעין. ישלי פשוט בעוד חודש תור לרופאת עיניים כי הרופאה שהייתי איתה לא הייתה ממש מתעניינת בי (אפילו לא בדקה לי תלחץ בעיניים) ולה ישלי תור בשבוע הבא . האם כדאי ללכת אליה או שלא צריך לדאוג ולחכות עוד חודש

תחושת לחץ בעיניים עשויה להיגרם ממספר רב של סיבות, לא תמיד מדובר בלחץ תוך עיני מוגבר. הדרך הטובה ביותר לגלות במה מדובר היא להבדק ע"י רופא עיניים מומחה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים