שואלת שאלה שאני לא יודעת מה זה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

11/03/2021 | 20:44 | מאת: לוברבום

שלום וברכה רציתי לשאול מה זה אומר הייתי השובע אצל נויראופתלמולוג שאמר לי שיש לי משהו בעין ימין גם האם אפשר להגיד לי מה זה אומר הבעיה בעין ימין כמובן לא רק קשורלרשתית אלא גם לfoveal hypoplasia /םזיניבלאמ עובנל תולוכי תונטקה תוקסידהש תורשפאה תא רתיה ןיב DD ב רמשל ךירצ In PWA, ocular maldevelopment is not just limited to the retina but also involves the ONH. Reduced ppRNFL thickness is consistent with previous reports of reduced ganglion cell numbers in PWA. The thicker rim Characterization of Abnormal 2015 מ רמאמ) .volumes may be a result of incomplete maturation of the ONH ( Optic Nerve Head Morphology in Albinism Using Optical Coherence Tomography האם אפשר להסביר לי מה זה אומר למה זה עוד יכול להיות קשור הבעיה של הקוצר ראיה גבוה הרופא רצה באותו יום לא פחות ולא יותר רופא אחר שעובד באותו בית חולים באוקלופפלסטיקה תודה רבה ושבת שלום

שלום רב, לצערי לא אוכל לייעץ לך במה מדובר, אינני בטוח שהדברים עברו באופן מלא לכתוב באתר. מציע שתקבעי תור לרופא המטפל שיוכל להסביר בפירוט את תוצאות הבדיקה המדוברת אותה עברת. בהצלחה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים