האם הרופאים עושים בדיקות ואבחנות כדי להתלמד על מטופל

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

10/03/2021 | 00:16 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר היו לי הרבה בעיות בעיניים בגלל שהזניחו את זה כמו שאתם יודעים לאחרונה אמרו לי לעשות mri ארובות עיניים צוואר ופנים האם בגלל שנתנו לי את הצילום זה אומר שאותו רופא מתלמד עלי או שהוא נתן לי את זה רק בגלל שככה הוא יכול להגיע לתוכנית טיפול וגם רציתי לדעת האם כשיש בעיה בארובה בגלל קוצר ראיה גבוה המפענח של הצילום שולח לפלסטיקה של העין או שהנויראופתלמולוג שבודק שולח תודה רבה

שלום רב, הצוות הרפואי בבית החולים כולל גם רופאים מתמחים במקצועות הרפואה השונים. מדובר בצוות מנוסה העוקב אחר החולים תחת הנחיית הרופאים המומחים. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים