אני רוצה לדעת משהו אפשר?

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

08/03/2021 | 15:53 | מאת: לוברבום

אמרו לי לעשות mri מח וארובות הרופא אמר לי ככה בביטול יד שזה בדיקה מאוד טובה האם זה נכון שאין בזה תופעות לוואי הבדיקות שאני צריכה לעשות היא mri ארובות העיניים והפנים והמח בגלל קוצר ראיה גבוה האם יש משהו מסויים שהמפענח בדיקה יכול לראות בארובת העין בגלל שיש לי עין אחת יותר קטנה מי השניה ולא טופל אף פעם תודה רבה

שלום רב, ממליץ לעקוב אחר הנחיות הרופא המטפל. MRI הינה בדיקה בטוחה המבוצעת על פי צרכים רפואיים. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים