בת 28 שאלה של בעיה ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/03/2021 | 22:34 | מאת: לוברבום

שלום וברכה היום הייתי באיזה מרפאת עיניים לרופא שקיבל אותי לא היה לו רופא אחר של נויראופתלמולוגיה באותו יום כרגע אני עוברת על מה שהרופא כתב וממש הייתי בהלם כנראה שזה קרה היום או באחת מין הימים עין ימיןמקולה שמורה רשתי תצמודה לטיס בהיקף טמפורלי ותחתון ראיתי כשהייתי במרפאת רשתית בבילינסון גם כתבו לי ככה האם אני לא צריכה להתייחס? תודה רבה

שלום רב, מדובר בתאור הבדיקה שלך אין צורך בהתייחסות מיוחדת. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים