הרפס וסימנים לדלקת בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

06/03/2021 | 13:50 | מאת: אחת

שלום רב היה לי הרפס בשפתיים. ולא פעם התחככה המסכה בהרפס ואז תוך כדי תנועה נגעה לי בעיניים. כמה ימים לאחר מכן התחלתי להרגיש אי נוחות בעיניים, תחושת גוף זר בעיניים, קצת אודם והפרשות לבנות בזווית העין. ( לא בכפל הלחמית אלא בצד המקביל. בזווית העין שלכיוון הראש). אני כבר שבוע עם התופעות האלה. האם ייתכן שהדבקתי את העיניים שלי בהרפס? או שזה ממשהו אחר? ממה זה יכול להיות? תודה

שלום רב, ישנה אפשרות של הדבקה מקומית של זיהומים הרפטיים. כדאי ללכת להבדק, זיהום הרפטי עשוי לדרוש טיפול ספציפי בעין. רפואה שלמה,

08/03/2021 | 07:59 | מאת: אחת

שלום רב תודה על התשובה. ייתכן ויחלוף מעצמו? או שזה מחייב טיפול בכל אופן? זה מסוכן לעין? יכול להיות שאדביק אחרים? תודה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים