לחץ מטורף בעיניים וקושי בחיים בעקבותם

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

05/03/2021 | 15:23 | מאת: דוד

שלום דוקטור אני סובל מלחץ וכאבים בעיניים הרבה זמן . הלכתי לרופאת עיניים והיא טוענת שהכל בסדר ואומרת שיש לי רק טיק בעיניים (מהלחץ של בעיניים אני מוציא תעיניים וגם שמצמץ אני מגלגל אותם כלפיי מטה) ובנוסף אומרת שיש לי ממש יובש בעיניים ונהיתי בזמן האחרון רגיש לאור נסיתי בהתחלה את ג'נטיל ולא עזר ואז אמרה לי לקחת סיסטיין אני למעלה מ3 שבועות עם סיסטיין וזה לא עוזר אני ממש סובל מהעיניים וראיתי קצת באינטרנט שאם במידה יש משהו ומזניחים זה יכול לגרום לאיבוד של העין הרופאה קבעה לי תור לעוד חודשיים ושבועיים .

דוד שלום, במידה וקיים ארוע דחוף של כאב ו/או ירידה בראיה ואינך מצליח לקבוע תור לרופא הקהילה תוכל לשוחח עם מוקד החירום של קופת החולים או לפנות בדחיפות לבדיקה במיון. העצה טובה ביותר שאוכל לתת היא ללכת להבדק אצל רופא עיניים מומחה שיאבחן את הבעיה. בברכת רפואה שלמה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים