בת 28 עם בעיה בעצב הראיה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

24/02/2021 | 12:00 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה בעצב הראיה כבר לפני הרבה זמן כרגע העצב הראיה עומד על קעור 0.8 האבחנה של הרופא הוא: או סי טי מקולות שכבות הרשתית שמורות עם יישור חלקי של השקע הפוביאלי יתכן fovea plana ללא נוזלים תת או תוך רטינליים נשלח לנוירולוג מומחה לבצע בדיקת הדמיה בעיקר על עין ימין האם יכול להיות בעיה בגלל הקוצר ראיה גבוה תודה רבה

שלום רב, קוצר ראיה בהחלט יכול להשפיע על מבנה מרכז הראיה. ממליץ מעקב במרפאות רשתית על פי הנחייתם בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים