איך לעשות קומפרסים וכמה פעמים

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

22/02/2021 | 13:10 | מאת: דן

תודה לתשובתך אנא הגדר והסבר כי אולי לא עושה נכון . איך לעשות קומפרסים וכמה פעמים ביום כי כבר 3 חודשים עשיתי מגבת רטובה במים חמים עד שתתקרר ומוריד אחרי 10 -6 דקות. כנראה ההפרשות מציקות בתוך העין . מדי פעם .

שלום רב, יש יותר מדרך אחת נכונה לעשות קומפרסים . ניתן לעשות עם מגבת, צמר גפן או מגבונים יעודיים. קיימים מוצרים יעודיים ברשתות הפארם ויש שעושים גם עם שקיקי תה - רק נא להזהר שלא לבצע בחום גבוה מדי ולא להכניס לעין עצמה. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים