קטרקט בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

21/02/2021 | 15:35 | מאת: אא

שלום אימי היא בת 89 סובלת מכמה בעיות כרוניות, יש לה בעיה בעין קטקרט וכנראה גם בעיה באישון והיא רואה בו ממש מטושטש הייץי אצל 2 רופאי עין שאמרו לי שבגלל בעיות בריאות כלליות לא מומלץ גם בשל גילה ולאור מצבה הכללי לעבור ניתוח להסרת קטרקט , השאלה שלי האם בעיות גיל ובעיות יתר לחץ דם כולסטרול וכד׳ כרונית יכול באמת למנוע ממנה לעבור הסרת קטרקט? תודה

שלום רב, ניתוח קטרקט הוא ניתוח שעוברים לרוב בגיל מבוגר ולכן לרוב ניתן למצוא פתרונות לבעיות הרפואיות האחרות ולבצע את הניתוח. מציע שתקבע תור במרפאות טרום ניתוח קטרקט שם יוכלו לתת מידע נוסף על האפשרויות לביצוע הניתוח. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים