אודם בעיניים ואלרגיה בגרון משתמשת בקוסופט וקסלטן

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

07/01/2021 | 11:35 | מאת: לירן

עקב זוית צרה פלטו איריס לוקחת כבר שנים בבוקר טיפות קוסופט ובערב קסלטן. סובלת בשנתיים אחרונות מאלגיה שמתבטאת באודם בעיניים תחושה קשה של יובש גנטיל לא תמיד עוזר. והתקפי מחנק בלוע כמו התכווצויות של שרירים ללא הפסקה. ניבדקתי להמון טסטים ובדיקות ואין שום גורם ידוע. לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי החומרי שימור של התרופות שצורכי יורדים לי לחלל הלוע (מרגישה מר שם לאחר לקיחה) ושההתכווציות שם מתרחשות בסמוך לשעה לאחר הלקיחה. מה ניתן לקחת במקום קוסופט וקסלטן אפילו שלא בסל שלא גורם לתחושה ויתן אותה תוצאה. בדרכ אני על לחץ 19 פשוט פוגע לי באיכות החיים ממש.

לירן שלום , אפשר לנסות לעשות הפסקה או החלפה של הטיפול באופן מבוקר במסגרת הרופא המטפל. התופעות שאתה מתאר יכולות להיות קשורות לטיפול שאתה מקבל. בברכה,

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים