מגרנה ויזואלית וראייה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

28/12/2020 | 17:41 | מאת: תומר לוי

לפני כשנה וחצי היה לי מספר התקפים רצופים של מגרה עם אאורה עם טווח של 12 שעות בין מגרנה למגרנה, אשר כללה צורות סקוטומיות בראייה של זיגזגים עד שנעלם, ולאחר מכן כאב ראש בקודקוד הראש לאחר ההתקפים הנל לא חזרו יותר המגרנות עם אאורה. כמו כן ביצעתי בדיקות מקיפות לחץ תוך גולגלתי היה על 24 גבולי גבוה בדיקות oct מקיפות בגדר התקין ct/a תקין vep pattern בגדר הנורמל erg גדר הנורמל eeg תקין בדיקת עי נוירואופתלמולוג לא העלתה ממצא חריג בעצב הראייה. כמו כן יש הזיות ראייה של phosphenes afterimage palinopsia blue field entopic phenomenoam static vision super photophobia ראייה אפרורית הראייה הולכת ומתדרדרת כל יום שעובר, מרגיש סטרס בעיינים תמידי וכאבים בגלגל העין האחורי. אשמח לייעוץ בנושא (סרטונים מצורף של אחד התסמינים)

שלום רב, ממליץ לפנות לבדיקה במסגרת המרפאה הנוירואופטלמולוגית המטפלת בבעיות הקשורות לקשר בין העין למוח. במידה ולא ימצא גורם יפנו אותך להמשך הערכה נוירולוגית וכן לבדיקות הדמיה. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים