ירידה בראיה בקריאה בלבד

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

26/12/2020 | 23:11 | מאת: מיכל

שלום וברכה .בת 52 לא מרכיבה. משקפיים רואה 6/6 . הקושי שלי היחיד הוא בקריאת ספר או עיתון וכו .לכך יש לי משקפי קריאה 1.5 פלוס .לאחרונה לאחר שאני קוראת, כשעה שעה וחצי אחרי .אני מתחילה לראות מטושטש .הבעיה בעיניים שלי ?או במשקפיים ? תודה מראש

מיכל שלום, ייתכן שיש צורך בעדכון המספר במשקפיים או בטיפול ביובש עיני שעשוי לגרום לתחושת אי נוחות לאחר קריאה או עבודה ממושכים. במידה ואין הטבה ממליץ לפנות לבדיקת רופא עיניים מומחה.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים