אני רוצה לדעת משהו בקשר לרשומות רפואיות

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

22/12/2020 | 19:57 | מאת: לוברבום

בעבר הייתי מטופלת בבית חולים שערי צדק הרופא לרשתית אמר לי לפנות אלכם ולטפל את הבעיה כבר השאלה שלי האם כשהם רוצים לדעת משהו מבחינה רפואית (כמו שלא עשו טיפול כשצריך וכדו') אני יודעת שכשלא עושים טיפול כשצריך הם מכניסים את זה לרושמות הרפואיות האם כשמגיעים למרפאה בבית חולים חדש והם רוצים לדעת משהו על התיק הרפואי הם מבקשים את כל התיק הרפואי כי יש שם הרבה דברים בתוכו תודה רבה

שלום רב, לפעמים ניתן לשלוף נתונים מהמערכת הממוחשבת, במידה ויש צורך במידע נוסף אפשר לבקש את התיק ממחלקת רשומות רפואיות.

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים